Το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας στον τελικό κυπέλου βόλεϊ γυναικών

17/10/2019
espep.jpg

Την Κυριακή 13 Οκτώβρη στο Κλειστό Γήπεδο στο Κουκούλι πραγματοποιήθηκε ο τελικός Βόλεϊ Γυναικών για το Κύπελλο της ΕΣΠΕΠ μεταξύ των γυναικείων ομάδων της Παναχαϊκής και της ΕΑΠ. Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΔΣ της ΕΣΠΕΠ, κ. Θεόδωρου Κανελλόπουλου, ο αγώνας  ήταν αφιερωμένος στην ενημέρωση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Ο Σύλλογος «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ», μετά από σχετική πρόσκληση, παραβρέθηκε στον αγώνα ανταποκρινόμενος στην ευγενική πρωτοβουλία της ΕΣΠΕΠ. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λιολιώ Κολυπέρα απεύθυνε χαιρετισμό πριν την έναρξη του αγώνα και καθ’ όλη τη διάρκεια βρίσκονταν εκεί εθελόντριες όπου πραγματοποιούσαν εγγραφές για το Pink the city 2019.

Και οι δυο ομάδες τίμησαν τον  Σύλλογο μας. Οι αθλήτριες της ΕΑΠ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής τους, πριν την έναρξη του αγώνα, φορούσαν τα t-shirt της εκδήλωσης Pink the City 2019, ενώ οι φανέλες της Παναχαϊκής Γ.Ε. φέρουν, εκτός του λογότυπου του χορηγού τους, και το λογότυπο του συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, τα τελευταία 2 χρόνια, τιμώντας τις δράσεις και τον αγώνα του συλλόγου.

Στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της Παναχαϊκής, κ. Γιώργος Μακρυκώστας, προσέφερε το μετάλλιο του στον Σύλλογο μας σε ένδειξη τιμής και εκτίμησης.