PINK THE CITY

Συγχρονίζουμε τα βήματά μας

21 Οκτωβρίου 2018

2018

Pink the City

Ο περίπατος ζωής, γνωστός πια και ως «ροζ ποτάμι» ξεκίνησε από τα Ψηλαλώνια και διασχίζοντας την Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου, κατέληξε στον Μόλο, με σύνθημα «Συγχρονίζουμε τα βήματά μας».

Μεταδώστε και διαδώστε το μήνυμα της ελπίδας. Ο καρκίνος έχει ένα δυνατό σύμμαχο, την αμέλεια αλλά και όλοι εμείς έχουμε ένα επίσης πολύ δυνατό όπλο εναντίον του, την έγκαιρη διάγνωση. Μην αμελείτε τις προληπτικές σας εξετάσεις.

Με αυτά τα λόγια η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λιολιώ Κολυπέρα καλωσόρισε τους 11.000 συμμετέχοντες και έδωσε το σύνθημα για να πλημμυρίσουν τους δρόμους της Πάτρας, «βάφοντας» την, για μια ακόμη φορά, ροζ.

Pink the city 2018, είναι η ετήσια, καθιερωμένη, πια, αφού πραγματοποιείται για 6η συνεχή φορά, εκδήλωση ενημέρωσης, απομυθοποίησης και ευαισθητοποίησης ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η συμμετοχή του κόσμου φέτος, πραγματικά, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ακόμα και τις προσδοκίες του διοργανωτή Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του Μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ».

Την τελετή έναρξης παρουσίασε, και φέτος, η κ. Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ η ημέρα αυτή αφιερώθηκε στην 34χρονη εκπαιδευτικό Σταυρούλα Φρεμεντίτη, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο του μαστού στις αρχές του 2018.

Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ υιοθέτησε την προσπάθεια διαμόρφωσης χώρου σύγχρονου clean room, στο φαρμακείο του Νοσοκομείου του Ρίου, που να τηρεί όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Ο σημαντικός αυτός χώρος, όπου αναμιγνύονται τα ογκολογικά φάρμακα, λείπει σήμερα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ αφουγκραζόμενο την ανάγκη, αναζητεί χορηγούς – συνοδοιπόρους στο όραμα, ενώ θα διαθέσει μέρος των καθαρών κερδών του φετινού pink, για τον σκοπό αυτό.


https://pinkthecity.gr/wp-content/uploads/2018/10/pink-the-city-2018-poster.png

Η αφίσα της δράσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης υπήρχε ταυτόχρονη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι: ο Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Κων/νος Πελετίδης, η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ κ. Κλεοπάτρα Γαβριηλίδου και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Θεσσαλονίκης κ. Ρίκα Γιουβανέλλη, ενώ παρευρέθηκαν, παρακολούθησαν και συμμετείχαν νυν και πρώην βουλευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, και πλήθος συλλόγων, σωματείων και εταιριών της ευρύτερης περιοχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης


  • Σε συνεργασία με: Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων
  • Χρυσός χορηγός: Ολυμπία Οδός
  • Επίσημος χορηγός: Novartis
  • Χορηγός των μικρών μας φίλων: Westenergy
  • Xορηγός εθελοντών: DUR
  • Επίσημος υποστηρικτής: Γέφυρα ΑΕ – ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
  • Υποστηρικτές: Euroline Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ- ΑΝΕΚ LINES, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, PΑΧΜΑΝ, ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., Lilly Φαρμασεβ, ΑΡΑΠΗΣ, BERGMANN KORD, BEST BROKERS, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΧΑΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, MARK AaLLEN Πέγκυ Σπηλιοπούλου, ΧΙΩΝ
  • Χορηγοί ειδών και υπηρεσιών: ΔΙΗΧΟ, DIAMOND EVENTS, ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ, Λούξ Plus n’ light, OMEGA PHARMA, PIXELDRAW, PATRAS CATERING, TAXI EXPRESS PATRAS
  • Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας: THE BEST
  • Χορηγοί επικοινωνίας: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΓΝΩΜΗ, ΚΟΣΜΟΣ, ΕΡΤ 3, SUPER B, IONIAN TV, LEPANTO ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΛΥΧΝΟΣ, BEST TV AXAIAS, ACHAIA NEWS, DETE.GR, TEMPO24.GR, PATRAS EVENTS.GR, FLASH STARS, ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ, ΔΥΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ, FILODIMOS.GR, ΕΡΤ ΠΑΤΡΑ, SKAIPATRAS, ANT1 RADIO, UP FM, Άνοιξη 100,7, TOP FM, RYTHMOS 94.9, LUX RADIO, RADIO ΑΙΓΙΟ, OXYGEN

Ευχαριστούμε επίσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην διοργάνωση της δράσης τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, τις Πολιτιστικές ομάδες του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, τα Κρουστά του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, το Γυμναστήριο DFF STUDIO, το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, τον παιδικό σταθμό ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΡΑΒΙ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τους Εθελοντές Σαμαρείτες, τον DJ κ. Τάκη Νιάρο για τη μουσική κάλυψη, τον Σύλλογο Ροές – Χορός, Δράσεις Πολιτισμού

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην νοσηλεύτρια κ. Τζούλια Κουκουρίκου για τη συμμετοχή της στο θεατρικό δρώμενο της εκδήλωσης και στον κ. Γιώργο Αρτεμιάδη από το Ελληνικό Κέντρο Νοηματικής Talking Hands.

Για τα δώρα των ομάδων: την εταιρία Φιλόπουλος – Παρθενόπουλος ΑΕ ΑΝΕΚ LINES, SUPER FAST FERRIES, το κέντρο αισθητικής BE Beautiful, το κατάστημα ROROS Jewellery, το κομμωτήριο Νίκος Ζάκας, το κατάστημα ROUPAS HAIR SHOPS, το κοσμηματοπωλείο Ράμπα, το κέντρο μασάζ MOREA, το κομμωτήριο SECRETO – Πανουτσόπουλοι και Μένη, το κατάστημα Dianeira’s nails and Beauty Sallon, το τουριστικό γραφείο Μαργέλης Tours, το Σωματείο ιδιοκτητών αυτοκινήτων ταξί Πατρών ο Άγιος Χριστόφορος.

Για τα πόστα των εγγραφών: Την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», το κατάστημα Hondos Center Patras, τον ΑΒ Βασιλόπουλο κατάστημα Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών και Αμερικής, το κατάστημα Κορδά Άννα.

Την κ. Χριστίνα Λαμπίρη.
Τους 150 εθελοντές.
Όλους τους συμμετέχοντες που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο!!!

https://pinkthecity.gr/wp-content/uploads/2018/10/xorhgoi-2018-poster.png