PINK THE CITY

10 χρόνια… και ΜΑΖΙ συνεχίζουμε!

1 – 23 Οκτωβρίου 2022

Συμμετοχή

Ομαδική

Δηλώστε τη συμμετοχή της ομάδας σας στο Pink the City 2022 και λάβετε μέρος στο μεγάλο μας περίπατο και στις δράσεις, κάνοντας χρήση προστατευτικών μέσων (μάσκες, προσωπίδες κτλ).

Βήμα 1

Ενημέρωσε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και γνωστούς για την πρωτοβουλία σου να έχεις τη δική σου ομάδα στον περίπατο.

Ομάδες 10 ατόμων και άνω μπορούν να προκύψουν από:

 • Σύλλογους/ΜΚΟ/ Σύλλογους Γονεών/Δομές/Οργανισμούς
 • Αθλητικά Σωματεία/Γυμναστήρια
 • Εταιρίες
 • Γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού
 • Εκπαιδευτικά Ίδρυματα (Ιδιωτικα/Δημόσια)
 • Ατομικές Πρωτοβουλίες

Βήμα 2

Βρες το όνομα της ομάδας σου και κάνε την εγγραφή σου ως υπεύθυνος της ομάδας χρησιμοποιώντας την φόρμα εγγραφής.

Επικοινώνησε με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας» για να σου στείλουμε το ενημερωτικό υλικό για το Pink the City 2022 και τις ομαδικές εγγραφές.


Βήμα 3

Τα πεδία που είναι μαρκαρισμένα με αστερίσκο * είναι υποχρεωτικά.
Συμπληρώνονται με στοιχεία του αρχηγού της ομάδας.
Για διευκρινίσεις διαβάστε πρώτα τη διαδικασία ομαδικής εγγραφής.

Η αίτηση εγγραφής & η παραλαβή του παιδικού t-shirt θα γίνεται αποκλειστικά στα γραφεία Συλλόγου μας – Γούναρη 37 – από τις 4 Οκτωβρίου και από τις 09:00 έως τις 16:00.

Κατέβασε τα αρχεία excel και word που παρέχουμε και συμπλήρωσέ τα με τα στοιχεία των μελών της ομάδας σου (ονοματεπώνυμο, ηλικία και μέγεθος t-shirt για κάθε μέλος ξεχωριστά).

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ EXCEL

ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΑΡΧΕΙΟΥ WORD

Στείλε τα συμπληρωμένα αρχεία excel και word στη διεύθυνση pinkthecity@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό για την επιβεβαίωση.

Στην περίπτωση που προκύψουν αργότερα επιπλέον μέλη στην ομάδα σας, μπορείτε να μας στείλετε ξανά το αρχείο excel συμπληρωμένο με τα νέα μέλη.


Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Αρ.Λογαριασμού : 226/296231-45
IBAN: GR74 0110 2260 0000 2262 9623 145

Παρακαλούμε αποστείλατε το αντίγραφο της απόδειξης στο φαξ
2610 222274 ή κάνοντας ηλεκτρονική κατάθεση (μέσω e-banking) στο e-mail: pinkthecity@gmail.com.
Η εγγραφή ισχύει εφόσον τακτοποιηθεί η πληρωμή. Μετά το πέρας της ημερομηνίας και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή της εγγραφής δεν θα γίνεται κράτηση στο t-shirt.
Τα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον καταθέτη.


Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να διαβάσετε τον ενημερωτικό οδηγό ομαδικών εγγραφών για περισσότερες πληροφορίες.

Περιμένουμε όλο χαρά τις ομαδικές σας δράσεις στο Pink the City 2022.Όροι Συμμετοχής

Η συναίνεσή μου στους παρακάτω όρους και η από μέρους μου αποδοχή αυτών είναι απαραίτητη προκειμένου να γίνει αποδεκτή η εγγραφή και συμμετοχή μου στις δράσεις του Pink the City 2022.

 1. Συμμετέχω εθελοντικά στον περίπατο και βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση.
 2. Γνωρίζω ότι ο περίπατος είναι δραστηριότητα που μπορεί δυνητικά να με εκθέσει σε κίνδυνο.
 3. Φέρω την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για οποιονδήποτε τραυματισμό ή ατύχημα μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου στον περίπατο ή κατά την παραμονή μου στους χώρους που θα διεξαχθεί το Pink the City.
 4. Παραιτούμαι από το δικαίωμα να ασκήσω οποιοδήποτε ένδικο μέσο ή βοήθημα εναντίον του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας, καθώς και των συνεργατών τους, των υπαλλήλων τους, των χορηγών τους και οποιωνδήποτε άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων που συνδέονται με το Pink the City 2021 , αναφορικά με κάθε αξίωση που μπορεί να προκύψει από τη συμμετοχή μου στον περίπατο, συμπεριλαμβανομένων και των τραυματισμών ή ζημιών που μπορεί να προκληθούν σε εμένα ή σε άλλους από πτώσεις, επαφή με άλλους συμμετέχοντες, συνθήκες του περιπάτου ή άλλους συναφείς λόγους.
 5. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθώ με όλους τους κανονισμούς του Pink the City, αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι μπορεί να απομακρυνθώ από τον περίπατο.
 6. Παρέχω την πλήρη, ενημερωμένη, ελεύθερη, συγκεκριμένη και ρητή συγκατάθεσή μου στον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας και στα υπό την άμεση εποπτεία τους πρόσωπα, προκειμένου άπαντα τα προλεχθέντα πρόσωπα να κάνουν χρήση οποιασδήποτε φωτογραφίας, βιντεοκασέτας, ηχητικής κασέτας ή άλλης εγγραφής της εικόνας ή και της φωνής μου κατά τη διάρκεια του Pink the City, με σκοπό τη δημιουργία αρχειακού βίντεο/υλικού, καθώς και τη δημιουργία προωθητικής καμπάνιας για τους επόμενες διοργανώσεις Pink the City.
 7. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι o Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας διατηρούν το δικαίωμα αναβολής ή ματαίωσης της διοργάνωσης σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή άλλων γεγονότων ανωτέρας βίας. Σε περίπτωση ματαίωσης της οργάνωσης, η καταβληθείσα συνδρομή για τη συμμετοχή στον Pink the City θα αποτελέσει και θα θεωρηθεί χορηγία προς τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας, χωρίς να υφίσταται δικαίωμά μου για επιστροφή των χρημάτων της καταβληθείσας συνδρομής.
 8. Έχω ενημερώσει τα μέλη της ομάδας μου ή/και άλλα άτομα, για τα οποία έχω αναλάβει την εγγραφή στο Pink the City 2021, για τους όρους συμμετοχής στον περίπατο και έχω λάβει τη συγκατάθεσή τους.
 9. Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) στο Pink the City 2021, η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον ασκούντα τη γονική μέριμνα και έχοντα την επιμέλεια γονέα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί η συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή του ανηλίκου στο Pink the City 2021.
 10. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του περιπάτου αναφορικά με θέματα υγείας και ζητήματα οφειλόμενα στην έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου των συμμετεχόντων/ουσών.
 11. Συναινώ πλήρως, ελευθέρως, συγκεκριμένως και ρητώς στη χρήση και επεξεργασία των στοιχείων ταυτότητας που δηλώνω στη φόρμα εγγραφής από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» νομού Αχαΐας και τα υπό την άμεση εποπτεία του Συλλόγου αυτού πρόσωπα, με σκοπό την ενημέρωσή μου για τα νέα και τις δράσεις του Συλλόγου, καθώς και την υπ’ αυτού πρόσκλησή μου σε δραστηριότητες που θα διοργανώνει, δια της αποστολής εις εμέ σχετικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και της πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων προς τον αριθμό τηλεφώνου μου.
 12. Έχω το δικαίωμα να γνωρίζω ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που με αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας και χρήσης, να προβάλλω οποτεδήποτε αντιρρήσεις ως προς την λόγω επεξεργασία και χρήση, να αιτηθώ τη διαγραφή των προσωπικών δεδομένων μου και να ανακαλέσω ανά πάσα στιγμή τη συναίνεσή μου ως προς την περιγραφόμενη στις προηγηθείσα υπ’ αριθ. 7 παράγραφο του παρόντος εγγράφου επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων μου. Τυχόν τοιαύτη ανάκληση από μέρους μου δεν θα έχει αναδρομικό αποτέλεσμα, αλλά θα ισχύει μόνο για το μέλλον, ώστε κατ’ αποτέλεσμα δεν θα καθίσταται εκ των υστέρων παράνομη η ήδη συντελεσθείσα έως την ανάκληση επεξεργασία και χρήση των προσωπικών δεδομένων μου.

https://pinkthecity.gr/wp-content/uploads/2015/12/2022-tshirt-1.png

Το t-shirt της φετινής δράσης.


https://pinkthecity.gr/wp-content/uploads/2017/07/T-Shirt_Front_Paidiko.pngΆλλοι τρόποι για να δηλώσετε

Συμμετοχή

Εκτός από την online εγγραφή, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δηλώσετε συμμετοχή στο Pink the City 2021.

 • Στα γραφεία του συλλόγου (Γούναρη 37, Πάτρα).
 • Στο περίπτερο του συλλόγου στην πλατεία Γεωργίου Α’.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης εγγραφών.Συμμετοχή

Ατομική

Πάρε και εσύ μέρος στην μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στη Δυτική Ελλάδα.


ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


PINK THE CITY

Βάφουμε την Πάτρα ροζ
στην μεγαλύτερη διοργάνωση
ενημέρωσης της Δυτικής Ελλάδας.

Πάτρα, 20 Οκτωβρίου 2019


https://pinkthecity.gr/wp-content/uploads/2017/07/artwork2019.png


Ακολουθήστε μας

Βρείτε μας στα social media και μείνετε ενήμεροι.