Επίσημος χορηγός διαδρομής του Pink the City 2020 η εταιρεία Novartis

30/09/2020
post-novartis_resized.jpg

Σε μία ιδιαίτερη χρονιά, με αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, ο Σύλλογός μας και οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ τη στήριξη του κόσμου και των κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών. Η πραγματοποίηση του Pink the City 2020, αποτελεί μία πρόκληση για εμάς, αλλά και έναν αδιαπραγμάτευτο στόχο, για την πραγματοποίηση του οποίου απευθύναμε, όπως κάθε χρόνο, κάλεσμα σε παλαιούς και νέους συνεργάτες.
Από την πρώτη στιγμή, παραμένοντας δίπλα στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, η εταιρεία Novartis ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, για να προσφέρει στους σκοπούς του Συλλόγου, από τη θέση του επίσημου χορηγού διαδρομής του Pink the City/ Pink the web 2020.
Το χαρακτηριστικό ροζ μπλουζάκι της διοργάνωσης έχει, για ακόμα μία χρονιά, το λογότυπο της εταιρείας Novartis, η οποία παραμένει συνοδοιπόρος μας και σύμμαχος στη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, όχι μόνο στην Πάτρα, αλλά και στο Αγρίνιο, συνοδεύοντας τη διαδρομή λεωφορείου του Αστικού ΚΤΕΛ Αγρινίου, με το μήνυμα ότι η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές.
Ευχαριστούμε θερμά τη Novartis που παραμένει υποστηρικτής του Συλλόγου και του Pink the City!