Γίνε εθελοντής στις δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού τον Οκτώβρη του 2020!

10/08/2020
ethelontes-2020.jpg

Το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ» καλεί άντρες και γυναίκες με διάθεση να προσφέρουν, να έρθουν μαζί μας και να γίνουν εθελοντές στο Pink the City / Web 2020. Η συμμετοχή των εθελοντών μας είναι πολύτιμη!

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και οι δράσεις του Συλλόγου θα κορυφωθούν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου που είναι η παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΪΑΣ» σχεδιάζει μια σειρά δράσεων, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες και τα μέτρα για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Οι εθελοντές θα αξιοποιηθούν σε:

  • διοργάνωση των επιμέρους δράσεων,
  • εγγραφές στα Γραφεία Συλλόγου και στην Πλατεία Γεωργίου (περίπτερο),
  • δράσεις στις γειτονιές της Πάτρας.

Μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις στις δράσεις μας και από κοινού να διαδώσουμε το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συναντήσεις (webinars) για την εκπαίδευση και τον συντονισμό της ομάδας των εθελοντών. Η 1η συνάντηση για τη γνωριμία και την εκπαίδευση των Εθελοντών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 25/9.

Η χρήση μέσων προστασίας (μάσκα, αντισηπτικό, γάντια) κρίνεται απαραίτητη κατά την άσκηση του εθελοντικού έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Εθελοντισμού. Μπορείτε επίσης να μας καλείτε για συμμετοχές και στα γραφεία του Συλλόγου στο 2610 22 22 74, καθημερινά από τις 09.00 – 14.00.

Οι αιτήσεις θα κλείσουν κατόπιν νέας ανακοίνωσης μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός Εθελοντικών συμμετοχών.

Υπεύθυνη Εθελοντών: Γεωργία Πανίτσα