Η Πρέσβειρα Τιμής, Χριστίνα Λαμπίρη, παρουσιάστρια του web event της 25ης Οκτωβρίου

15/10/2020
xristina_lampiri.jpg

Φέτος, αλλάξαμε μονοπάτια, προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες, μεταφέραμε τις δράσεις του Pink the City 2020 στο διαδίκτυο, μέχρι και όνομα αλλάξαμε εν μέρει στην εκδήλωσή μας, προσθέτοντας το web, για να δείξουμε τον εναλλακτικό τρόπο πραγματοποίησής της. Δύο πράγματα, όμως, δεν αλλάζουν στην εικόνα του Pink the City… Το ένα είναι το ροζ χρώμα – του καρκίνου του μαστού και της αισιοδοξίας και το άλλο, επίσης αδιαπραγμάτευτο, την οικοδέσποινα του μεγάλου μας event, την τελευταία Κυριακή του Οκτώβρη!

Πάντα παρούσα, πάντα πρόθυμη στο κάλεσμά μας, αγαπημένη συνοδοιπόρος και φίλη, μέλος, πια, της οικογένειας του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, η πολυαγαπημένη μας δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Χριστίνα Λαμπίρη, θα «ντύσει», για τέταρτη συνεχή χρονιά, με τη ζεστή παρουσία, τον γλυκό λόγο της και τη θετική της ενέργεια, την κεντρική εκδήλωση του Pink the City 2020, που θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Συλλόγου στο facebook @almazoispatras, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου.

Πέρσι, σε ευχαριστήρια εκδήλωση για το Pink the City 2019, ο Σύλλογος της απένειμε τον τίτλο «Πρέσβειρα Τιμής» για τη διάδοση του μηνύματος του Pink the City. Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι, όμως, κάτι πολύ παραπάνω… είναι οικογένεια, όπως, άλλωστε, δηλώνει και η ίδια.

Μη χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να την απολαύσετε στο live web event της 25ης Οκτωβρίου, για το οποίο σας επιφυλάσσουμε πολλές, ακόμα, εκπλήξεις!