Σε ειδική εκδήλωση τιμήθηκαν οι χορηγοί του Pink the City 2019

24/10/2019
pink the city 2019 dasyllio 1
pink the city 2019 dasyllio 2
pink the city 2019 dasyllio 3
pink the city 2019 dasyllio 4
pink the city 2019 dasyllio 5
pink the city 2019 dasyllio 6
pink the city 2019 dasyllio 7
pink the city 2019 dasyllio 8
pink the city 2019 dasyllio 9
pink the city 2019 dasyllio 10

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας διοργάνωσε, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, μία ξεχωριστή τιμητική βραδιά, αφιερωμένη σε όλους τους χορηγούς του Pink the City 2019. Σκοπός του ευχαριστήριου κοκτέιλ που πραγματοποιήθηκε στο Δασύλλιο by Vouz, ήταν η αναγνώριση της προσφοράς εξαιρετικών ανθρώπων και κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών, που στήριξαν τη μεγάλη διοργάνωση του Συλλόγου, είτε για πρώτη φορά, είτε συνεχίζοντας μία σταθερή συνεργασία με το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας.

Το βράδυ του Σαββάτου προσκλήθηκαν όλοι οι χορηγοί του Pink the City, αλλά και εκπρόσωποι φορέων, που η συμβολή τους στο έργο του Συλλόγου είναι συνεχής και ηθικά σημαντική. Μεταξύ των προσκεκλημένων, βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, στον οποίο απονεμήθηκε ειδική διάκριση για τη συμβολή της Περιφέρειας στις ενέργειες προώθησης και δημοσιότητας του Pink the City 2019, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, η αντιδήμαρχος υγείας και πρόνοιας, κ. Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσωπώντας το Δήμο Πατρέων, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κ. Γιάννης Καρβέλης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», κ. Θεόδωρος Σερεμέτης, η υποδιευθύντρια της διοικητικής υπηρεσίας του ΠΓΝΠ «Παναγία η Βοήθεια», κ. Αναστασία Κυριαζή, εκπροσωπώντας τη διοίκηση του Νοσοκομείου, ο Διοικητής της Τροχαίας, κ. Σπυρίδων Νιάρος, καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό αλλά και συγκινητικό κλίμα και στέφθηκε με επιτυχία, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά σε όλους τους χορηγούς, στους οποίους δόθηκε το βήμα για τοποθετήσεις.

Ειδική διάκριση απονεμήθηκε στην κ. Χριστίνα Λαμπίρη, δημοσιογράφο και, για τρίτη χρονιά, παρουσιάστρια του Pink the City, η οποία αναγορεύθηκε σε πρέσβειρα τιμής της διοργάνωσης.

Η ανακήρυξη της Χριστίνας Λαμπίρη σε πρέσβειρα τιμής του Pink the City

Ο Σύλλογος ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας ευχαριστεί θερμά το Δασύλλιο by Vouz για την εξαιρετική φιλοξενία, τον κ. Θανάση Τριανταφύλλη, για την ηχητική και μουσική κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης:

 •  Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
 •  Τον Χρυσό Χορηγό: ΤΕΜΑΚ Ολοκληρωμένες Λύσεις Νερού
 •  Τον Επίσημο Χορηγό: Novartis
 •  Τον χορηγό on stage: Westenergy ABEE
 •  Τον χορηγό των μικρών μας φίλων: Koralia Hair and Beauty
 •  Τον Χορηγό Εθελοντών: DUR
 •  Toυς μεγάλους υποστηρικτές : ΓΕΦΥΡΑ AE, ABBEY, Intrasoft Ιnternational
 •  Τους υποστηρικτές: S/M Ανδρικόπουλος, Λούξ Μαρλαφέκας, Lilly Φαρμασεβ, PΑΧΜΑΝ
 •  Τους αρωγούς: S/M 3A ΑΡΑΠΗΣ, ΑΧΑΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ, ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ ΑΕ, Ολυμπία Οδός, BERGMANN KORD
 •  Τους χορηγούς ειδών και υπηρεσιών: ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΠΑΤΡΩΝ, BIENEZIKO, ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ BOUTIQUE HOTEL, Custom Prints, DFF Studio – Γιώργος Καλαντζής, ΔΙΗΧΟ, DIAMOND EVENTS, DJ Τάκης Νιάρος, Ελληνικό Κέντρο Νοηματικής Talking Hands, Εμφιαλωτική Α.Ε. – Νερά ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ, Filoxenia Hotel Καλάβρυτα και τον ιδιοκτήτη κ. Κωνσταντίνο Δαφαλιά, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Καθημερινό- Αρτοποιήματα, PIXELDRAW, PATRAS CATERING, Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, μαζορέτες Rising Flames και την προπονήτρια/ χορογράφο τους κ. Μαρία Σιολέ, TAXI EXPRESS PATRAS, Βιεννέζικο, Floratos Cargo, το Κέντρο Αισθητικής Be Beautiful, την εταιρεία pretty-woman.gr και την κα Άννα Βόντα, την εταιρεία Nefertiti Beauty Pleasures, την Fairy Nails, την εταιρεία ZANY TATTOO, τον κ.Χρήστο Μοσχονά και το συγκρότημα 1550
 • Την παρουσιάστρια κ. Χριστίνα Λαμπίρη
 •  Τον Μεγάλο Χορηγό Επικοινωνίας: THE BEST
 •  Τους χορηγούς επικοινωνίας: Λύχνος, Ionian TV, Lepanto TV, Super B, Η Γνώμη, Πελοπόννησος, www.kalavrytanews.gr, Flashstars.gr, kirix.gr, Patras Events.gr, Tempo24, Άνοιξη fm, ΕΡΤ Πάτρας, Ράδιο Πάτρα , Ράδιο Αίγιο, ΣΚΑΙ Πάτρας 89,4, Alpha 94,4 , ANT1 RADIO Max fm, Up fm.